Information och intresseanmälan till Husbyfjöls marknad 7 september 2024

Husbyfjöls marknad i Borensberg startade 1958 och har sedan dess bjudit in besökare och knallar till folkfest första lördagen i september. Marknaden besöks av ca 40 000 personer. Husbyfjölsmarknad drivs av Lions Club i Borensberg som arbetar helt ideellt med marknaden. Inga löner eller administrationsavgifter till Cluben. 100% av vinsten går till välgörande ändamål och stipendium, lokalt, nationellt samt internationellt med syfte att göra livet lite bättre för människor.

Vi önskar alla våra kunder varmt välkomna

Du kommer få en bekräftelse att din ansökan är skickad till oss.

När vi har mottagit din anmälan och registrerat din anmälan i vår databas meddelar vi dig via mail att du är anmäld till Husbyfjöls marknad 2024.

I början av juli kommer du få en faktura med tillhörande information om din placering på marknaden samt regler för marknaden. Vi följer Marknadsarrangörers Förening (MAF) rekommendationer och bestämmelser.

Vi måste ha din anmälan senast 31 maj.
Anmälan efter 31 maj står automatiskt i kö för återbudsplatser. Återbud fördelas fram till och med 15 augusti. Vid tilldelad återbudsplats får du en faktura med tillhörande information. Ingen försäljning av platser under marknadsdagen.

Varmt välkommen till Husbyfjöls marknad 2024

Lions Club

Borensberg

Telefon: 0706-88 65 72
E-post: lionshusbyfjol@hotmail.com
Hemsida: www.lionsborensberg.se

Du fyller i din ansökan nedan.

    LÄNK till MAF:s rekommendationer

    Share