Melinda Ackeräng tar emot Kulturstipendiet 2017

Sören Wictorsson, past president Lions Club Borensberg, berättar om Lions verksamhet och om kulturstipendiet som Lions Club Borensberg delar ut.

Under “Alllsång på Gästis” den 27 juli delade Lions Club Borensberg ut 2017-års Kulturstipendium till en överraskad Melina Ackeräng. Sören Wictorsson överlämnade ett diplom med motiveringarna till stipendiet samt en “fiktiv” check på 10.000 kr till Melinda. Det var “en extrem chock. Det kändes fint att få en bekräftelse på den man gör.Jag blev väldigt rörd…” var ett uttalande från Melinda som vi kunde läsa i tidningarna efteråt. Här nedan är bilder från stipendieutdelningen:

Artisten och allsångsledaren Magnus Bäcklund meddelar en överraskad Melinda Ackeräng om att hon är årets Kulturstipendiat.

Melinda Ackeräng tar emot check och diplom som följer med Kulturstipendiet. Utdelare var Sören Wictorsson från Lions Borensberg.

I mitten: Artist och stipendiaten Melinda Ackeräng och Sören Wictorsson, Lions Borensberg, T.v. artisten och allsångsledaren Magnus Bäcklund omgivna av allsångsorkestern och allsångspublik.

 

Share