Husbyfjöls marknad

Husbyfjöls marknad – alltid första lördagen i september!

Vi hälsar alla välkomna 2023

Klicka här för information och anmälan här

img_5156s

Här kan den som vill boka plats för att sälja eller visa upp något, pris 600 kr/3m-plats, man får ha flera platser, spridda eller i rad. Det finns ett begränsat antal knallebord på 3m som man kan hyra för 100 kr/st, först till kvarn gäller. Försäljning av mat och dryck sköts med ensamrätt av kontrakterad leverantör.
Vår senaste marknad, 2022, det var en härlig trängsel mellan de många knallarna och med perfekt marknadsväder blev årets marknad en jättefest för tillresta ungdomar, familjer och pensionärer.

img_5121

Husbyfjöls Marknad är LC Borensbergs huvudaktivitet i klubbens arbete att få in medel till vårt omfattande stöd till välgörenhet, bidrag till föreningar och aktiviteter lokalt samt våra stipendier. Läs mer om LC Borensbergs lämnade bidrag här. ==> Bidrag.

img_5126

Marknaden har ca 250 knallar och besöks av mellan 40 000 och 50 000 personer varje år. De flesta tycker att Husbyfjöls marknad är en alldeles lagom stor marknad, varken för stor eller för liten. Här finns allt för alla. Här finns det traditionella nöjesfältet för barn och här finns Lions chokladhjul, förtäring, karameller och andra sötsaker. Här kan man göra fina marknadsfynd bland de många knallarnas försäljningsstånd.

Lions chokladhjul

Sören och Kristina Wictorsson ser till att Lions chokladhjul får snurra!

Läs mer och ta del av vår berättelse om Husbyfjöl Marknads historia. ==> Historik Husbyfjöls Marknad

Sören Tevell med Lions griskulting i famnen

Sören Tevell med Lions griskulting i famnen

Karta/ritning: Marknadsområdet

Share